OLDEBROEKER BOERENROCKAVOND KONINGSNACHT 26 APRIL 2023

OLDEBROEK – Boerenrockavond 26 april tijdens Koningsnacht in Oldebroek. Deze avond zal
gevierd worden met Boerenrock, optredens van Mooi Wark, Boer Bennie en de Wim
Salabim Show. De tent is open vanaf 20.00. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar
voor € 17,50 (aan de kassa € 22,50). Verkoopadres Coop Oldebroek en online
www.streetraceoldebroek.nl/oranjefestijn. De kaartenverkoop is gestart.
Het Kulturhusplein is aan de Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. Deze avond wordt
georganiseerd door de Chr. Oranjevereniging Oldebroek en de Stichting MTB Streetrace!

Chr. Oranjevereniging Oldebroek nodigt haar leden uit voor een toneelavond op zaterdagavond 1 april 2023.

Aanvang 20.00 uur in het Kulturhus in Oldebroek! Inloop vanaf 19.15 uur

Voor leden is de entree gratis en voor een introducee is een kaartje € 5,- (zolang de voorraad strekt en bij voorkeur pinnen aub). Kaartjes zijn af te halen op zaterdagochtend 25 maart tussen 10 – 12 uur bij “de Zwikmeule” in Oldebroek. De Zwikmeule is naast het Kulturhus op het Kulturhusplein.

Details van dit toneelstuk:

Linda zit al tijden te wachten op een huwelijksaanzoek van Cor. Voor Cor hoeft het allemaal niet zo. Hij vindt het wel best zo als het leven nu gaat. Maar Linda heeft van jongs af al hele plannen gemaakt van hoe die ene speciale dag er uit moet zien. En dat is groots, romantisch en vooral perfect! Als dan uiteindelijk Cor haar toch ten huwelijk vraagt, gaan meteen ook alle remmen los! Ze leeft zich helemaal uit op het plannen van de bruiloft en niets of niemand zal ook maar haar daarin een strobreed in de weg leggen. Echter lopen al haar eisen wel flink in de papieren en is daar wel geld voor? De familie, vrienden en naaste buren weten dat je een vrouw als Linda vooral niet moet teleurstellen. Heel wat creativiteit moet worden aangewend om toch Linda die fantastische dag te kunnen geven. De plannen zijn goed, maar niets gaat zo als gepland…

Het toneelstuk begint om 20.00 uur en we hebben halverwege een pauze ingelast. U bent van harte welkom en graag tot zaterdagavond 1 april.

Met vriendelijke groet, Het bestuur van de Chr. Oranjevereniging Oldebroek

Bingo avond op 20 januari 2023 vanaf 20.00 uur

Oranjevereniging Oldebroek 🇳🇱 organiseert op vrijdagavond 20 januari een Bingo avond in de kantine van voetbalvereniging OWIOS te Oldebroek! We hebben mooie prijzen -en geldprijzen te verdelen. Vanaf 19.00 uur inloop en aanvang Bingo om 20.00 uur. Totaal 11 ronden met elke ronde 3 prijzen. We hebben boodschappentassen, vleespakketten, drankpakketten, vispakketten, waardebonnen, taarten en overheerlijke appelcakes van onze plaatselijke ondernemers. Als klapper in de laatste ronde mooie geldprijzen💰dus mis dit niet!!

Als lid van de Oranjevereniging betaald u slechts € 5,- en niet leden betalen € 10,- per persoon. Tot vrijdagavond 20 januari in de kantine van OWIOS 💪

Bent u nog geen lid, u kunt zich ook meteen inschrijven als lid van de Chr. Oranjevereniging Oldebroek👍

Koningsavond en Koningsdag in Oldebroek

OLDEBROEK – Koningsavond en Koningsdag in Oldebroek, twee dagen feest. Nadat wij de afgelopen jaren elkaar niet op Koningsdag konden ontmoeten, zijn er op dinsdagavond 26 april en Koningsdag 27 april volop mogelijkheden om gezellig samen te zijn. De aubade op Koningsdag zal bij Zorgcentrum De Hullen plaats vinden om 10.30 uur, de andere feestelijkheden vanaf 11.00 uur op het Kulturhus plein bij de Talter in Oldebroek.

Lees verder

4 MEI HERDENKING OLDEBROEK 2021 #SAMEN VANUIT HUIS

OLDEBROEK– De 4 mei herdenking van de Chr. Oranjevereniging Oldebroek zal dit jaar met een beperkt aantal aanwezigen plaats vinden op begraafplaats De Ekelenburg in Oldebroek. Helaas is het nog niet mogelijk om elkaar op deze herdenking te ontmoeten. Wel zullen er voorafgaande aan de herdenking opnamen gemaakt worden die rond 20.00 op Loco TV en de Sociale Media kanalen van de Chr. Oranjevereniging vertoond zullen worden. Net als vorig jaar zal er een ingetogen herdenking plaats vinden. Dit jaar zal de burgemeester van Oldebroek Tanja Haseloop-Amsing aanwezig zijn, zij zal namens de gemeente Oldebroek een krans leggen. Namens de bevolking zal Piet Wastenecker een krans leggen. Piet Wastenecker heeft een sterke verbondenheid met het Joodse Volk. De Oldebroeker heeft een enorme passie voor Israël, het volk wat ook zwaar getroffen is in de Tweede Wereld Oorlog. Erwin Doornewaard zal namens de Chr. Oranjevereniging een krans leggen. Bij alle graven op de herdenkingsplek zullen bloemen gelegd worden. Namens Muziekvereniging Concordia zal Artonvan de Wetering het Taptoe signaal voor de twee minuten stilte blazen en na afloop het Wilhelmus. Eva Doornewaard zal namens de jongste generatie een gedicht voorlezen. De Chr. Oranjevereniging Oldebroek hoopt u bij een volgende herdenking weer te begroeten. In 2021 geld #HERDENKEN SAMEN VANUIT HUIS.

HEEL OLDEBROEK BAKT! WIE DOET ER MEE?

OLDEBROEK – Het landelijk advies is online activiteiten voor Koningsdag 2021. Dat heeft geresulteerd in een  samenwerking van de Chr. Oranjevereniging, ATB Vereniging Oldebroek en de Loco Media Groep. Die op TV en Online de uitzending gaat verzorgen. De opzet is een lokale bakwedstrijd. Ben jij iemand die graag bakt of weet je een goede bakker, geef je dan op voor online bakwedstrijd. Op Koningsdag zal er dan op de veranda bij de ATB Vereniging Oldebroek op ’t Loo een live uitzending zijn waar jij je bakkunsten kunt vertonen.

Je kunt je opgeven voor deze bakwedstrijd

Lees verder

ORANJE VERENIGING OLDEBROEK EN STICHTING MTB STREETRACE OLDEBROEK OVERLEGGEN OVER DOORGANG ACTIVITEITEN APRIL/MEI

OLDEBROEK – De Chr. Oranjevereniging Oldebroek en de Stichting Streetrace zijn in druk overleg met de Gemeente Oldebroek en de andere Oranje Verenigingen en Comités in de Gemeente Oldebroek. Over de doorgang of afgelasting en eventueel aanpassing van activiteiten in april en mei. Adviezen van de Bond van Oranjeverenigingen, het landelijk 4 en 5 mei comité, voorschriften van de overheid en het RIVM, genomen beslissingen landelijk, vele zaken worden besproken. Het is een onwerkelijke situatie waar wij met zijn allen in terecht gekomen zijn en waarbij de gezondheid van een ieder voorop staat. De Oranjevereniging Oldebroek en de Stichting Streetrace wil een ieder ook in onze gemeente die getroffen worden sterkte toe wensen. Alle geplande activiteiten zijn dan ook onder geschikt, en wij streven samen met de Gemeente Oldebroek en alle Oranje verenigingen en Comités in Oldebroek er na, u en alle betrokkene rondom de activiteiten zo snel mogelijk te informeren.

Lees verder

“FREEDOM FESTIVAL” ZATERDAG 1 FEBRUARI DOOR ORANJE VERENIGING OLDEBROEK

OLDEBROEK – De Chr. Oranjevereniging Oldebroek heeft dit jaar een druk programma.
Naast Koningsdag is dit jaar Nederland 75 jaar bevrijd en in het kader daarvan zullen
verschillende activiteiten worden georganiseerd. De vereniging trapt af met het Freedom
Festival 2020, een muziekspektakel met 3 lokale bands in Kulturhus de Talter in Oldebroek
op zaterdag 1 februari 2020. De volgende bands zullen daarin optreden:

Lees verder